Cookie Samtykke

Ved å klikke på "Godta", samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedsnavigasjon, analysere nettstedsbruk og bistå i våre markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Strategi

Vi har siden 2015 jobbet med en strategi frem mot 2025. I 2024 begynner vi å rigge oss for en ny strategiprosess samtidig som vi håper å avslutte noen av de prosessene vi står midt i: lande er uteområdet, familiesenter, etablere diakoner (diakonråd), nytt trykk mot huskirker, utadrettet diakoni og alpha.fdf

Mål

100%
Økt deltakelse i
storsamlingene
80%
I Huskirker
3
Replantende og nye
menigheter

Vi ser tilbake på store ting vi har fått lov å være med på fra 2015

  • Etableringen av Awana (som ble større enn noe vi hadde trodd)
  • Utvikling av eiendomsmassen med tanke på å avhjelpe behov i byen (Familiesenter)
  • Stått i spissen for en del felleskirkelige samlinger i byen
  • Får være en ressursforsamling for ImF og andre kirker/org (gjennom Awana, adm. ting, podcast, stream etc)Stått i spissen for en del felleskirkelige samlinger i byen
  • Fått lov å være med å sende ut misjonsteam, volontører og misjonærer.Får være en ressursforsamling for ImF og andre kirker/org (gjennom Awana, adm. ting, podcast, stream etc)Stått i spissen for en del felleskirkelige samlinger i byen
  • Har tatt noen steg innen arbeidet for å bli mer multikulturelle og finne måter å bidra til de som har det vanskelig i byen vår, selv om det fortsatt er en lang vei å gå her (Tolking, Superlørdag, Julegaveaksjon, grytevakter for Frelsesarmeen m.m.).Fått lov å være med å sende ut misjonsteam, volontører og misjonærer.Får være en ressursforsamling for ImF og andre kirker/org (gjennom Awana, adm. ting, podcast, stream etc)Stått i spissen for en del felleskirkelige samlinger i byen
Dette er noen av de tingene vi har fått være med på ut fra den vedtatte planen, og så er det en del ting som er gjort utover den opprinnelige planen, som satsing mot tweens, enestående voksne, ny stue, nytt kapell +++.

Veien videre

Så er det også ting i strategien vi ikke har kommet i havn med. Neste steg nå er å danne et nytt team som kan legge føringer for en ny strategiprosess fra 2025. Her vil vi veldig gjerne at dere er med å spille inn gode navn. Ta kontakt med en av oss i staben om du har forslag!

I årene som har gått har vi særlig jobbet under knaggene, en Arena for hjemmet, byen, landet, nasjonene. Det er trolig også en linje vi vil jobbe videre med gjennom den nye visjonen.

Nederst på siden kan du filmen som ble laget i og med satsning mot strategi 2025, som også forteller en del om historien til forsamlingen.

En arena for

Hjemmet

Forsamlingen vil sørge for at vi har et bevisst og planmessig opplegg for å forme Jesus etterfølgere. Med hjemmet som hovedbase vil vi prioritere det som hjelper foreldre til å være bevisste trosformidlere overfor sine barn. I vårt felles hjem på bedehuset, vil vi samles til kreative og trosstyrkende fellessamlinger hvor relasjonen til Gud og andre mennesker står i sentrum.

Byen

Vår «hjertebank» og vår eiendom skal utvikles til å bli et ressurssenter som gir hjelp til livsmestring for mennesker i byen vår. Vi vil være aktive i det felleskristne arbeidet, og ta initiativ til møtepunkt mellom byens menigheter.

Landet

Gjennom å dele våre ressurser, vil vi være med å fornye bedehusarbeidet. Gjennom vår kontakt med organisasjonen Awana, vil vi medvirke til økt kvalitet i arbeidet blant barn og unge.

Nasjonene

Misjonsoppdraget gjelder oss alle, og derfor vil vi være med å sende ut misjonærer til folkeslagene. Gjennom kontakt med andre misjonsorganisasjoner vil vi gi rause økonomiske bidrag til å nå ut med Evangeliet.