Cookie Samtykke

Ved å klikke på "Godta", samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedsnavigasjon, analysere nettstedsbruk og bistå i våre markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Fellesskap for barn

Awana Barnekirka

Awana Barnekirka er søndagsskoletilbudet vårt. August 2016 tok vi som første norskspråkelige menighet i bruk opplegget fra den internasjonale organisasjonen Awana inn mot alderen 0-18, og har selv stått i spissen for oversettelsesarbeidet knyttet til dette. Parrallelt med gudstjenestene våre kjører vi opplegg fra 2-12  år.

Grunnen til at vi kjører opplegget fra Awana er fordi vi opplever det tilbyr noe unikt både når det kommer til bibelopplæring, at ungene skal bli sett, at foreldrene selv må være med i barnas trosopplæring, og ikke minst en relasjonell tilnærming med massevis av lek.

0-3 år

Puggles er for barn fra 0-3 år, med hovedfokus på 2-3-åringene. Vi leker og synger, og har både samling, hoppeslott og hobbyaktiviteter. Undervisningen fokuserer på sentrale sannheter som at «Gud har skapt meg» og at «Gud elsker meg». Det brukes bildekort i samlingene, og slike bildekort – i mindre utgave – får barna med seg hjem slik at dere kan snakke om temaene der også.

Puggles holder til i rund sal til høyre for foajeen. Foreldre eller en annen voksen er sammen med barna på Puggles-samlingen.

4-5år

På Cubbies starter vi med frilek. Deretter har vi samling med sang, andakt og dukketeater. Så går vi gymsalen og har forskjellige leker tilpasset aldersgruppen. Deretter er vi klare for smågrupper. Denne tiden blir vi bedre kjent med hverandre, øver oss på å snakke i gruppen og har enkle hobbyoppgaver.

Alle barna får en egen bok som de har med seg hjem og kan lese sammen med familien. Her er det fortellinger om Teddy og Thomas på eplegården. Det er også korte bibelvers de kan øve på. Barna tar med seg bøkene på søndagene og får et klistremerke i boka.

1.-4. klasse

På Sparks er det full trøkk med lovsang, bønn, undervisning og konkurranse i begynnelsen. Vi lærer viktige bibelhistorier og ser hvordan ulike personer i Bibelen ble brukt av Gud. Målet er at barna skal få dypere kjennskap til og vennskap med Jesus Kristus. Etter samlingen deler vi oss i smågrupper etter hvilken klasse barna går i. Her har vi fokus på relasjonsbygging. Vi har ofte hobbyaktiviteter som går på dagens tema. Vi avslutter med lek i gymsalen, der barna deles i lag. Vi har fokus på trygghet, samarbeid og moro.

Alle barna får sin egen håndbok, med bibelbiografier, som de kan bruke både på Sparks og hjemme.

5.-8. klasse

T&T står for Tro & Trening. Tweensa møter i stua før de går ned til lek og moro i gymsalen. Deretter er det samling med videosnutter, konkurranser og undervisning. Undervisningen for 5.-8. klasse er temabasert og tar opp viktige sannheter fra Bibelen og hvordan troen kan påvirke hverdagen. Vi deler i gutte- og jentegrupper. Her jobber vi med å skape flere og tettere relasjoner i tweensgjengen gjennom bli kjent-leker og spørsmålskort.

Tweensa får utdelt hver sin håndbok som de kan bruke både på samlingene og hjemme. I disse bøkene er det tegneserier, samtalespørsmål og bibelvers dere kan slå opp sammen.

ZOOM

5.-7. klasse
Zoom er en fredagsklubb for 5.-7. klassinger annenhver uke kl 18.00-19.30. Vi møtes i ”stua” på Fredheim (Inngang til venstre for hovedinngangen.) Tweensa kan velge mellom aktiviteter i gymsal og spill i stua. Underveis har vi en samling med andakt og loddtrekning. Det er også kiosk med salg av snop, brus og pizza. Se mer info på Facebook: "Barn på Fredheim Arena"

Huskirke for Tweens

Huskirke for 5.-8. klasse

  • Tweenshuskirkene møtes annenhver onsdag kl 18-19. Det er to huskirker, en for de yngste tweensa og en for de eldste. Huskirkene er et flott sted å bli  kjent med jevnaldrende. Vi prater, ler og ber sammen. Det vanker også litt å bite i. Ønsker ditt barn å begynne, ta kontakt med Hilde Joy Vestøl, hilde.joy.vestol@fredheimarena.no.
  • Se mer info på Facebook: Barn på Fredheim Arena

Gladsang

Barnekoret «Gladsang» er for barn fra 5 år og oppover.

Vi møtes hver tirsdag fra 17.-17.45 i rund sal til sang og moro!

Ta gjerne med matpakke, så kan vi spise kveldsmat sammen etter øvelsen. Det serveres kaffe til de voksne.

Dirigent: Henriette Kirketeig:
Tlf: 975 23 087
Epost: henriettekir@gmail.com