Cookie Samtykke

Ved å klikke på "Godta", samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedsnavigasjon, analysere nettstedsbruk og bistå i våre markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Fellesskap for ungdom

TRE18

TRE18 er et kristent fritidstilbud på Fredheim Arena for 8. klasse til 3. VGS. Annenhver fredag, med unntak av ferier og helligdager, samles ungdommer for å ha det gøy sammen! (Akkurat i 2024 er TRE18 åpent for 7. klassinger fra januar-juli.) Dørene åpner 20.00.

Her ønsker vi å utruste unge mennesker til etterfølgelse av Jesus!  Vi vil nå de som har lyst til å bli kjent med Han gjennom et fokus på disippelgjøring og fellesskap!
TRE18 er for deg som er åttende-klassing eller eldre! Vi møtes annenhver fredags kveld for solid forkynnelse og rågod stemning!

"Dere skal vokse i nåden og i kjennskap til vår Herre og frelser Jesus Kristus. Ham tilhører æren, nå og i all evighet! Amen."
2. Petersbrev 3:18

TRE18 er et rusfritt ungdomsmiljø, og vi ønsker å skape en trygg arena for alle ungdommer. Sammen med unge og voksne ledere ønsker vi å se og ønske nye ungdommer velkommen til TRE18. Vi håper å se deg!

Velkommen!

Konfirmant

Er du klar for et kjekt konf.år? Det er vi!
Påmelding til konfirmantåret 2024/2025 finner du:
Her

Hvert år tar vi imot ca 35 konfirmanter.

Gjennom året har vi undervisning som skal gi en grunnleggende innføring i den kristne tro. Vi tar utgangspunkt i Smak og se, og sper på med flere aktuelle tema som vi ønsker å undervise ungdommene i.

Vi møtes annenhver onsdag fra kl 17.30 -19.00. På samlingene har vi lek, undervisning, grupper og noe å bite i. I gruppene er det rom for undring og vi kan dele tvil og tro.

I september drar vi på Bli kjent-tur – ei helg med teambuilding og masse gøy! Senere på høsten har vi Blåtur og julefest. På våren drar vi til London sammen. I tillegg har vi sosialkvelder og konfirmant- og foreldrefest.

Vi har konfirmasjonsgudstjenester i starten av mai. Etter konfirmantåret gir vi tilbud om å fortsette i K2 (konfirmasjonsår 2) – et opplegg med undervisning og grupper, lek og fellesskap. Dette skjer på onsdager kl 19.30-21.30. Mange av konfirmantene knytter nye og gode vennskap og blir en del av ungdomsmiljøet på Fredheim Arena i etterkant av konfirmantåret.

Påmelding til konfirmantkullet 24/25 starter 14.mars 11:00.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål som ikke besvares ovenfor!
elisabeth.kvindesland@fredheimarena.no

K-Systemet - Ungdommenes Huskirker

På Fredheim ønsker vi at ungdommene skal ha muligheten til å dele trosliv og vokse i mindre og nære fellesskap. K´ene er aldersfordelte huskirker for ungdommer hvor man har det gøy, leker, spiser, treffer venner og deler tro og liv sammen.
  • K1 – 9.KLASSE: Selve konfirmantåret. Se mer info lenger oppe på denne siden.
  • K2 – 10. klasse
  • K3 – 1. VGS
  • K4 – 2. VGS
  • K5 – 3. VGS
    Hver gruppe har ledere som følger de fra K2-K5.