Cookie Samtykke

Ved å klikke på "Godta", samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedsnavigasjon, analysere nettstedsbruk og bistå i våre markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Diakoni

Når det gjelder intern diakoni, så har vi 4 frivillige diakoner i forsamlingen: Anne Marie Tørressen, Åsveig Hauge, Geir Arne Egeland og Per Kåre Vatland. De har et særlig fokus på eldre, syke, ensomme, og mennesker i sorg knyttet til ulike scenarioer som inntreffer oss gjennom livet. Diakonene ligger formelt under forsamlingsrådet, men forholder seg primært til eldste og pastorteamet, hvor det vil være en jevnlig kontakt frem og tilbake, for å bidra til at interndiakonien blir løftet, og mennesker i forsamlingen blir sett.

Ut over dette vet vi at det allerede foregår mye interndiakoni ute i forsamlingen, og diakonene vil også jobbe med å få oversikt over dette, og samkjøre. Målet er med andre ord ikke at de skal gjøre alt, men gjøre noe, være bindeledd mellom alt som skjer blant frivillige, samtidig som de representerer Fredheim Arena gjennom det de gjør, og menneskene de møter. De ønsker med andre ord kontakt med dere som allerede driver diakoni i det “skjulte”, for å bygge felleskap og få oversikt.

Anne Marie Tørressen: 906 05 509

Åsveig Hauge: 472 61 248

Per Kåre Vatland: 414 46 180

Geir Egeland: 916 70 693

Mail: diakon@fredheimarena.no

Omsorg i praksis

Gjennom vårt diakonale arbeid ønsker vi å tilby omsorg til menigheten, gjennom diakoner og også eksternt gjennom «Hjertebanken» og «Superlørdag»Vi har et ønske om å bety noe for menneskene i byen og regionen. 2024 begynte vi også å bygge opp et omsorgsenter som vil tilby blant familieveiledning og sjelesorg. Her har vi knyttet til oss ulike mennesker med ulik kompetanse. Dette tilbudet vil ha en egenbetaling, men til en veldig overkommelig pris. Mer info kommer eller ta kontakt.

Hjertebanken

Hjertebanken er vår diakonale «nettbank», som har som oppgave å administrere, formidle hjelpebehov og hjelpe potensielle hjelpere til å utføre omsorg i Sandnes, og i menigheten.

Vi ønsker å fremstå som et bankende hjerte i og for byen vår, med Jesu hjerte som forbilde. Hjertebanken er et initativ fra Fredheim Arena, som også har spredt seg til andre steder i landet.

SuperLørdag

SuperLørdag er et tilbud åpent for alle, som ønsker å bety noe for Sandnes og familiene som bor her, gjennom å bygge relasjoner, bidra til integrering og bekjempe utenforskap/ensomhet. Vi håper SuperLørdag kan være et sted hvor familier med ulik bakgrunn kan finne glede, felleskap og verdighet.

SuperLørdag er et prosjekt mellom BådeOg, Fredheim Arena & Skapertunet. Arrangementet går av stabelen den første lørdagen i måneden kl. 12.00, som regel i Fredheim Arena Konferansesenter, dersom ikke annet er formidlet.