Cookie Samtykke

Ved å klikke på "Godta", samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedsnavigasjon, analysere nettstedsbruk og bistå i våre markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Kontakt
oss

Takk skal du ha!
Opps! Noe gikk galt, prøv igjen eller bruk epost/tlf for å kontakte oss.
Telefon (Mandag - fredag)
51 60 31 70
Org.nummer
971 338 407
Kontonummer
3000 18 00805
Besøksadresse
Årsvollveien 21
4312 Sandnes
Postadresse
Postboks 155
4301 Sandnes
Email
post@fredheimarena.no
Postboks 155, 4302 Sandnes
Phone
+47 51 60 31 70
(Mandag - Fredag)
Office
Årsvollveien 21. 4312 Sandnes

Ansatte

Andreas Bjørntvedt
Pastor / Daglig leder I 100%

andreas.bjorntvedt@fredheimarena.no

40 21 13 00

Andreas er fra Larvik og har vært ansatt i forsamlingen siden 2009. Andreas er utdannet teolog, og er daglig leder og har den mest administrative av de pastorale stillingene, samtidig som han har et særlig ansvar for å bevege oss mot målene vi har satt oss. Han får lov å bruke deler av tiden sin på en doktorgrad i teologi som utforsker sammenheng mellom tidlig påvirkning og etablert tro. Andreas liker når ting beveger seg fremover og er opptatt av at troen på Kristus transformerer hele vårt liv. Sitter i pastoralt ledelsesteam, og jobber i forsamlingen tett opp mot styret.

På fritiden liker han: Å løpe, være med familie, pleie vennskap, brygge god kaffe, lytte til melankolsk musikk.

Torgeir Lauvås
Pastor I 100%

torgeir.lauvaas@fredheimarena.no

971 71 745

Torgeir har jobbet i forsamlingen siden 2023. Han kommer fra stillingen som kretsleder i IMF Rogaland, og er nok den som kjenner bedehus Rogaland best av oss alle. Torgeir har et særlig fokus på smågrupper, alpha og diakoni knyttet til sin pastorstilling. Torgeir liker å forkynne i ulike settinger, er kreativ, og må vel kunne sies å være en multikunstner. Han er opptatt av at forsamlingsliv blir en ladestasjon for smittende kristenliv i hverdagen. Sitter i pastoralt ledelsesteam og i eldsterådet.

På fritiden liker han: Være sosial, spille trekkspill, gjennomføre livredningskurs

Anne Lene Otterøen
Familiepastor 50%

anne.lene.otteroen@fredheimarena.no

95 11 62 71

Anne Lene er en av de få i staben som faktisk er fra Sandnes. Utdannet sykepleier og familieterapeut. Som familiepastor har hun et særlig fokus på familiene, og har også mye samtaler og veiledning knyttet til stillingen sin. Hun har vært ansatt i forsamlingen i 20+ år. I tillegg til å være familiepastor er hun også nasjonal leder for Awana Norge. Anne Lene er lidenskapelig opptatt av relasjon og familie, og hun er regelmessig i spissen for familieleirer i regi Ungdom i oppdrag. Sitter i pastoralt ledelsesteam.


På fritiden liker hun: Å være med venner og familie, gå tur

Anne Marte Echholt Fossum
Barneleder I 60%

anne.marte.fossum@fredheimarena.no

41 16 45 67

Anne Marte har jobbet i forsamlingen siden 2019, og leder barnekirken vår. Hun er fra Horten og er utdannet lærer. Anne Marte er ryddig og driftig og er opptatt av se barn og unge, og at de skal bli kjent med Jesus.

På fritiden liker hun: Familie, friluft og båt-/hytteliv

Elisabeth Kvindesland
Ungdomsleder I 80%

elisabeth.kvindesland@fredheimarena.no

98 82 22 92

Elisabeth har jobbet i forsamlingen siden 2023, og leder blant annet konfirmantarbeidet og unge voksne arbeidet vårt. Hun er fra Karmøy og er utdannet vernepleier. Elisabeth er opptatt av relasjon, og se den enkelte, og brenner for å gi nye ungdommer et glimt av Jesus, samt en fordypning av kristen tro.

På fritiden liker hun: Strikke, drikke kaffe, være med venner.

Anne Marie Stene Tørresen
Kontorleder I 50% (+ 50% I Fredheim Kurs- og Konferansesenter)

anne.marie.torressen@fredheimarena.no

90 60 55 09

Anne Marie har jobbet i forsamlingen i 25+ år. I tillegg til å være ansatt som kontorleder i forsamlingen, er også Anne Marie daglig leder i Fredheim Arena konferansesenter AS og Årsvollveien 19 AS. Anne Marie jobber primært administrativt. Det meste som skjer i Fredheim Arena er på en eller annen måte innom Anne Marie, selv har hun en ekstra omsorg for de eldre i forsamlingen. Hun er også en av diakonene i forsamlingen.


På fritiden liker hun: Å strikke, være med barnebarn og gå tur.

Hilde Joy Vestøl
Kreativ Barneleder I 60%

hilde.joy.vestol@fredheimarena.no

97 70 51 50

Hilde har jobbet i forsamlingen siden 2021. Hun er fra Haugesund og er utdannet som lærer, og leder blant annet vårt tweens-arbeid på fredagene (Zoom) og arbeidet med generasjonsgudstjenestene våre. Hilde er en svært kreativ person og forkynner, og er lidenskapelig opptatt av tweens.


På fritiden liker hun: Å bake og være med venner

Andreas Friborg
Ungdomsarbeider I 25%

andreas.friborg@fredheimarena.no

908 07 490

Andreas Friborg har vært engasjert i forsamlingen siden 2023. Andreas er fra Førde, er student, og er en svært musikalsk person samtidig som han har et hjerte for ungdom og Jesus. Sammen med Amalie leder han ungdomsarbeidet vårt TRE18 på fredager.


På fritiden liker han: Å game, spille spill, være sosial, musikk

Amalie Refsdal
Ungdomsarbeider I 25%

amalie.refsdal@fredheimarena.no

924 43 527

Amalie har vært engasjert i forsamlingen siden 2023. Hun er fra Hundvin og studerer til å bli barnehagelærer. Sammen med Andreas leder hun ungdomsarbeidet vårt TRE18 på fredager. Amalie er en superpositiv person med et hjerte for ungdom og Jesus.


På fritiden liker hun: Å spille spill, være sosial.