Cookie Samtykke

Ved å klikke på "Godta", samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedsnavigasjon, analysere nettstedsbruk og bistå i våre markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Barnas misjonsprosjekt

Awana Go, Kambodsja.

Hei!

Sparky her. Jeg har vært ute på en lang, lang tur.  Jeg reiste med 3 fly og var på reise i over et døgn før jeg var framme. Helt til Kambodsja reiste jeg. Du har kanskje ikke hørt om Kambodsja før, men landet ligger i Asia, og grenser til Laos, Thailand og Vietnam. På kartet her er landet grønt. I Kambodsja bor det ca 5 millioner barn under 15 år. Mange er fattige, og de mange har heller ikke fått høre om Jesus. De fleste er buddhister (97,9%), bare 0,5% av de som bor i Kambodsja tror på Jesus.

Men vet dere noe? Har dere hørt at vi i barnekirka har et eget misjonsprosjekt?

-Ja, vet dere forresten hva misjon er? Misjon er å gjøre slik at barn og voksne får høre om Jesus. Nå har vi i Barnekirka fått vårt eget misjonsprosjekt, så gøy! Vi skal være med å hjelpe slik at andre barn får høre om Jesus!  Husker dere at jeg fortalte at jeg var i Kambodsja i sommer. Da var jeg jammen meg på en misjonsreise. Jeg fikk besøke en Awana-klubb i hovedstaden der, Phnom Penh.

Jeg fikk være med barna i denne klubben å høre om Jesus, men jeg forstod ikke så fryktelig mye for han som underviste snakka et helt annet språk enn meg. Khmer heter det. Jeg fikk være med å dele ut barnebibler på Khmer, fargestifter og bokmerker som vi i Barnekirka har laget. Etterpå lekte jeg med barna, akkurat slik vi gjør i barnekirka her på Fredheim også.

Det som er så gøy er at vi i barnekirka skal få være med å samle inn penger til slike klubber i Kambodsja. Når vi samler inn penger kan de starte og drive flere slike Awana-klubber, og flere barn der kan bli kjent med Jesus. Prosjektet vårt heter Awana Go, Kambodsja. Jeg håper dere vil hjelpe meg med det!

På barnekirka har vi en sparegris som dere kan putte penger på. Dere kan også få mor eller far til å vipse litt penger til barna i Kambodsja. Kanskje dere kan gjøre noen små jobber hjemme og tjene litt penger som dere gir til prosjektet. Om høsten skal vi ha misjonsmarked og da skal pengene vi samler inn gå til Kambodsja. Det er mange ting vi kan gjøre for å samle inn penger. Noen synes det er gøy å lage basar hjemme for å samle inn penger. Andre liker å lage noe en tegning, et maleri som de kan selge til familien sin. Kanskje du liker å lage kiosk. Der kan du selge muffins, boller eller leker du ikke bruker lengre.  Det finnes mange gode ideer for å samle inn penger, kanskje har du en enda bedre selv! Bare husk at det er viktig at du sjekker med mor og far om det er greit før du setter i gang.